FORUM LINKOVI
 
Konkurs
 

Evergreen Belgrade Tim vas poziva da ucestvujete u nasem godisnjem foto konkursu. Mi zelimo da uputimo poziv svima vama koji volite Beograd da nam saljete svoje fotografije koje ce biti objavljene na nasem sajtu na zadovoljstvo svih nasih posetilaca.

Nasa namera je da ohrabrimo sve kreativne fotografe da predstave svoje radove i da im omogucimo da ih podele sa ostatkom sveta. Nas medjunarodni umetnicki ziri, i vi sa vasim glasovima, ucestvovacete u izboru tri najzanimljivija postera svakog meseca, koji ce zatim postati finalisti na godisnjem takmicanju za poster koji na najbolji moguci niacin predstavlja duh Beograda.

Svi finalisti (36) ce imati priliku da predstave svoje radove na godisnjoj izlozbi "Duh Beograda" u jednoj od Cikaskih galerija. Svima njima ce biti ponudjena mogucnost da prodaju svoje radove, ekskluzivno preko Evergreen Belgrade sajta sirom sveta i tako dobiju mogucnost za internacionalnu prisutnost.

U saradnji sa Chicago Sister Cities International programom nas tim planira da postavi prvu izlozvu "Duh Beograda" u Chicagu, u septembru mesecu 2007.

Prema tome, saljite nam svoje fotografije i podelite ljubav prema Beogradu sa ostatkom sveta. Molimo vas da vase fotografije imaju rezoluciju od 640x480mpix i 300 dpi zbog kvaliteta stampe.

Kontaktirajte nas sa vasim idejama i predlozima ili posetite nas forum da razmenite svoje ideje sa ostalim posetiocima naseg sajta.

HAJDE DA ZAJEDNO PREDSTAVIMO DUH BEOGRADA CITAVOM SVETU!


Autori koji su poslali radove

Goran Čakmazović
Josip Šarić